top of page

Fotograf Emelie Mäki

Barn & Familj

Porträttfoto i utomhusmiljö

Att foto fina porträtt på ditt barn och din familj är något du kommer tacka dig själv för i all framtid och kan se tillbaks på med ett obeskrivligt värde. Låt mig hjälpa dig att bevara dessa värdefulla stunder. 

Vad ingår i fotograferingen?
  • Fotograferingstid: En session varar vanligtvis cirka 45 minuter, men jag anpassar mig efter ditt barns behov vilket kan innebära en tid mellan 30 till 90 minuter.

  • Plats: Har ni egna önskemål om plats meddelar ni det vid bokningen så jag har möjlighet att titta i förväg. Jag meddelar dig exakt plats några dagar innan fotograferingen om vi inte kommit överens om det tidigare. 

  • Rekvisita: Jag tar med egen rekvisita men har ni egna föremål ni vill ta med, eller har ni egna bildidéer och inspirationsbilder får ni gärna meddela mig, jag är öppen för att möta era önskemål. 

  • Bildurval och redigering: Efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri där du kan välja ut 5 favoritbilder som jag redigerar efter min stil för att framhäva ljus, färg och proportioner. Fler bilder kan väljas till mot en extra kostnad.

  • Digital leverans: De färdiga bilderna levereras digitalt inom två veckor, både i lågupplöst digitalt format för webb och högupplöst digitalt format för utskrifter i storlek 30x40cm. För Fine Art Prints, se separat prislista.

Priser 2024:
  • Barnfotografering: 3500 kr inklusive moms

  • Extrabilder redigerade styck: 350 kr inklusive moms

  • Paket med 5 extrabilder: 1500 kr inklusive moms

Observera att resekostnad kan tillkomma beroende på plats.

Ge dina barn en lekfull look inför fotograferingen

Vill du att dina barn ska ha en viss frisyr inför fotograferingen? Önskar du att de ska ha nyklippt hår eller ett mer stylat utseende, exempelvis med glitterslinga eller färgat hårspray? Vill du själv få ditt hår stylat för fotograferingen? Beskriv dina önskemål så tar jag och Tess från frisörsalong Rolling Heads fram en paketlösning för dig och dina barn.

Dina bilder förtjänar en plats på väggen

Fine Art Prints

Bilderna trycks på det vackra, matta pappret Photo Art Hahnemühle Studio Enhanced, ett 210 grams naturvitt papper med slät yta. Det ger en fantastisk färgåtergivning och skarp upplösning för att framhäva utrycksfulla bilder. Uppnår hög kontrast och livfulla färger i varje utskrift. Alla bilder på Tavelsjö Co.lab. trycks på detta papper om du vill komma och titta innan du beställer. Välj bland olika storlekar, fler storlekar finns. Ram ingår inte.

Familjefotograferingens hemligheter

bottom of page