top of page

Om oss

Vi på Tavelsjö Co.lab.

Vi är fyra kvinnliga företagare med olika erfarenheter och verksamheter, men med en gemensam vision: att skapa något nytt och meningsfullt för vår by, Tavelsjö. Vi ville skapa möjligheter att samarbeta och ha en gemensam plats att arbeta på och inspireras av varandra.
 

Så föddes idén om Tavelsjö Co.lab., en plats för att samlas på och samarbeta, där vi ger varandra möjligheter att växa och utvecklas både personligt och professionellt. Vi tror på kraften i samarbeten och hur det kan gynna både oss som individer och vår by.

Namnet Co.lab. är en förkortning av colaborate, som betyder samarbete på svenska. För oss är samarbete och gemenskap nyckeln till framgång och vi strävar efter att skapa en plats där vi alla kan trivas och utvecklas tillsammans.
 

Vi inspireras av Tavelsjös natursköna omgivningar och livfulla bygemenskap och vill ge tillbaka genom att skapa något som gynnar hela byn. Vi är stolta över att få vara en del av Tavelsjö Co.lab. och ser fram emot att fortsätta samarbeta och växa tillsammans med vår gemenskap.

Tess Niva

Tess Niva

Frisör

tessnivas@gmail.com
0735 05 51 11

Emelie Mäki

Emelie Mäki

Fotograf och retuschör

Helena Söderström

Helena Söderström

Osteopat

Linda Meittinis

Linda Meittinis

Hudterapeut

bottom of page