top of page

Hudterapeut

Linda Meittinis

Gör din hud till din egen lyx

Skräddarsydda behandlingar för din unika hudtyp

För att bibehålla en frisk och fräsch hy är det viktigt att ge den regelbunden kärlek och omsorg. Hos mig kan du njuta av skräddarsydda behandlingar som ger just din hud den näring och återfuktning den behöver för att stråla.

Behandlingar

Jag genomför en konsultation med dig för att bedöma din hudtyp, hudtillstånd och problemområden.

Baserat på denna information rekommenderar jag olika behandlingar och produkter för att förbättra din huds hälsa och utseende. Jag ger också tips om hudvård hemma och ger råd om vilka produkter som är bäst lämpade för din hud.

Upptäck den föryngrande kraften
med DMK Skincare

Jag arbetar med DMK skincare-produkter under mina behandlingar. Jag är övertygad om att dessa omsorgsfullt formulerade produkter kan hjälpa mina kunder att uppnå fantastiska hudresultat, både under behandling och för hemmabruk.

DMK är ett professionellt varumärke som utvecklats genom avancerad forskning. Deras produkter är specialanpassade för att samarbeta med kroppens naturliga läkningsprocesser och kan erbjuda långvariga förbättringar av hudens hälsa och utseende.

Genom att fortsätta använda DMK-produkterna hemma kan de upprätthålla dessa resultat långsiktigt. Jag rekommenderar varmt alla mina kunder att prova DMK för att uppnå en föryngrad känsla av huden. Besök mig på salongen för att komma igång med din personliga DMK-hudvårdsrutin.

Om mig

Jag heter Linda Meittinis

Jag utbildade mig 2011-2013 och är Auktoriserad Hudterapeut. Är SHR godkänd (Ansluten till Sveriges Hudterapeuters Riksförbund) och innehar Gesällbrev i Hudterapeutyrket. 

 

Efter examen jobbade jag i Philadelphia i ca ett år med framförallt olika laserbehandlingar. Därefter hamnade jag på en plastikkirurgisk klinik i Umeå och även där jobbade jag främst med olika typer av laser och IPL men även ansiktsbehandlingar, microneedling, kemisk peeling, LPG och spraytan. 

 

2019 blev jag egenföretagare och har sen dess jobbat med många olika behandlingar och produkter. Jag känner att det är dags för mig att rikta in mig på ett specifikt område inom hudvård och bli ännu bättre på det. Så framöver kommer jag fokusera på hudföyngrande behandlingar. 

 

Det kan hända att det kommer ut några nya behandlingar om jag ser något som jag tycker är intressant att prova och som kan vara bra för mina kunder. 

 

Innehar F-skatt och behandlingsskadeförsäkring 

GDPR

  • Instagram
mlipe_240511_8419_webb.jpg
bottom of page